Subjekty externej kontroly v ekologickom poľnohospodárstve v podmienkach Slovenska - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Kontrola v ekologickom poľnohospodárstve v SR. Podstata a cieľ kontroly. Legislatíva v ekologickom poľnohospodárstve. Spoločnosti v ekologickom poľnohospodárstve vykonávajúce kontrolu a certifikáciu v SR.