Manažment tržieb v potravinárskom priemysle v SR - Remeňová, Katarína, 1982-
Manažment tržieb prostredníctvom cenovej optimalizácie ponúka dynamické nástroje riadenia príjmov podniku. Využívajú ho spoločnosti po celom svete, ktorých produkty obsahujú vysoké fixné náklady a súčasne strácajú svoju hodnotu v krátkom časovom úseku. Príspevok sa venuje využitiu nástroja cenovej diferenciácie v manažmente tržieb potravinárskych podnikov, ktorých produkty spĺňajú kľúčovú charakteristiku - prepad hodnoty produktu po termíne jeho použiteľnosti.