Čínsky príbeh za 200 miliárd - Mravčák, Alexander
Úspech najväčšieho čínskeho webového start-upu Alibaba Group. E-shopy Taobao a Tmall ako najvýznamnejšie z rodiny Alibaba Group. Gigant Alibaba v úlohe sprostredkovateľa. Taiči firma. Plán vstúpiť na burzu.