Výchova k podnikateľstvu pre farmy a firmy - Šúbertová, Elena
V rámci predmetu Podnikanie v malých a stredných podnikoch a v rámci predmetu Družstevné podnikanie autorky realizovali prieskum, aké majú študenti doterajšie znalosti a zručnosti v oblasti podnikania. Výsledky prieskumu sú predmetom tohto príspevku.