Ktoré školy tvoria regionálne školstvo? - Matula, Ján
Vzdelávacia sústava v SR. Hlavné princípy financovania regionálneho školstva v SR. Postup obcí pri poskytovaní dotácií na žiakov základných umeleckých škôl a materských škôl.