Podnik v kontexte finančného trhu v čase krízy - Šabíková, Ingrid
Podnik v kontexte finančného trhu. Riziká a ochrana proti nim. Vznik finančných konglomerátov. Dohľad nad finančným trhom. Prostredie podniku v čase krízy. Prežitie podniku v náročných podmienkach a potreba reengineeringu.