Uplatnenie metód multikriteriálneho vyhodnocovcania variantov pri diagnostike životného cyklu vybraných podnikov automobilového priemyslu v SR - Brezániová, Mária
Metóda normovanej premennej uplatnená na vybraných podnikoch automobilového priemyslu v SR (Volkswagen Slovakia, PCA Slovakia, Kia Motors Slovakia). Metóda vzdialenosti od fiktívneho bodu uplatnená na vybraných podnikoch automobilového priemyslu v SR. Komplexné zhrnutie výsledkov metód multikriteriálneho vyhodnocovania variantov uplatnených na vybraných podnikoch automobilového priemyslu v SR.