Zamestnanosť - inkluzívny faktor sociálnej kvality - Antalová, Mária, 1952-
Príspevok prezentuje teoreticko-metodologický základ vnímania zamestnanosti ako dôležitej súčasti sociálnej kvality a poskytuje najnovší prístup k jej kvantifikácii v rámci kondicionálneho faktora za účelom zhodnotenia miery sociálnej inklúzie spoločnosti.