Evaluation of economic transformation in Hungary - Žídek, Libor
Analýza a vyhodnotenie transformačného procesu ekonomiky v Maďarsku v rokoch 1989 až 2004. Charakteristika ekonomiky pred rokom 1989 a jej vplyv na transformáciu. Koncentrácia na hlavné kroky v transformácii ekonomiky, predovšetkým privatizácie.