Relevantnosť existencie funkčnej stratégie zodpovedného podnikania - Dubcová, Gabriela, 1968-
Vzťah podnikovej stratégie a stratégie zodpovedného podnikania. Transformácia konvenčnej stratégie na stratégiu zodpovedného podnikania. Stratégia zodpovedného podnikania. Segmenty stratégie zodpovedného podnikania. Potreby a zdroje stratégie zodpovedného podnikania.