Uplatňovanie vybraných daňových stimulov pre podnikateľské subjekty v zdaňovaní príjmov v SR - Ďurinová, Ivona, 1964-
Odpisová politika. Možnosť rovnomernej alebo zrýchlenej metódy odpisovania hmotného majetku. Umorovanie daňovej straty. Paušálne výdavky ako daňový stimul.