Personálny controlling v podniku - Foltínová, Alžbeta
Personálny kontroling ako neoddeliteľná súčasť podnikového kontrolingu. Personálny kontroling z pohľadu niektorých autorov. Ciele a úlohy personálneho kontrolingu. Personálne ukazovatele. Štatistiky personálne. Nástroje personálneho kontrolingu.