Klastre cestovného ruchu a rozvoj regiónov Slovenska - Gajdová, Denisa, 1977-
Oblasti spolupráce podnikov prostredníctvom klastrov. Prínosy klastrov pre podniky v nich združené. Vplyv klastrov cestovného ruchu na regionálnu konkurencieschopnosť v Slovenskej republike. Klastre cestovného ruchu ako oblastné a krajské organizácie cestovného ruchu. Subjekty cestovného ruchu na Slovensku. Najvýznamnejšie problémy v rámci cestovného ruchu.