Stratégia Európa 2020 - oblasť zamestnanosti - Klimko, Roman, 1985-
Príspevok sa zameriava na charakteristiku cieľa stratégie Európa 2020 v oblasti zamestnanosti a analyzuje ho. V súvislosti s cieľom stratégie Európa 2020 v oblasti zamestnanosti rozoberá tak jeho reálnosť, ako aj nový súbor opatrení, ktorý bol prijatý na podporu vytvárania pracovných miest – balík pre zamestnanosť.