Kierkegaard a psychoanalýza - Dolar, Mladen
Spojenie Freudovej psychoanalýzy s Kierkegaardovým ponímaním opakovania. Radikálne odlišné kontexty, v ktorých možno nájsť spoločný okruh problémov, s ktorými sa Freund a Kierkegaard vyrovnávajú.