Eliminácia inovačných bariér v Slovenskej republike - Fabová, Ľudmila
Inovačná výkonnosť Slovenskej republiky. Vývoj Súhrnného inovačného indexu EÚ a Slovenskej republiky vroku 2006-2013. Inovačné prostredie v Slovenskej republike.