Socioekonomické dôsledky nezamestnanosti mladých ľudí a absolventov škôl - Kolláriková, Tímea
Identifikácia základných dôsledkov nezamestnanosti mladých ľudí a absolventov škôl a následné rozdelenie dôsledkov z hľadiska jednotlivcov i celej spoločnosti. Na základe analýzy teoretických prístupov k jednotlivým druhom dôsledkov je výsledkom ich rozčlenenie na mikro a makro úrovni.