Zhluková analýza v kontexte európskych krajín - Hlavatá, Martina
Teória zhlukovej analýzy resp. clustering. Typy zhlukovej analýzy. Použitie rôznych typov zhlukovej analýzy za účelom rozdelenia jednotlivých štátov Európy do rôznorodých zhlukov.