Potreba vzdelávania pracovníkov pre zvýšenie konkurenčnej schopnosti podniku - Chodasová, Zuzana
Význam vzdelávania technických študentov a absolventov technických škôl v ekonomickej oblasti, ktorí budú schopní fungovať praxi aj ako odborníci v controlingovej činnosti.