Súčasný stav konsolidovanej účtovnej závierky v Slovenskej republike - Hornická, Renáta, 1977-
Ustanovenia zákona o účtovníctve týkajúce sa konsolidovanej účtovnej závierky. Prehľad zmien IFRS v oblasti konsolidovanej účtovnej závierky.