Odhad výdavkových elasticít pomocou modelu QUAIDS - prípad Slovenska - Lichner, Ivan
Odhad výdavkových elasticít pomocou modelu dopytu QUAIDS s prihliadnutím na vekovú štruktúru domácností postavenie členov domácnosti na trhu práce.