Metóda licenčnej analógie a hodnota ochrannej známky - Jakubec, Miroslav
Charakteristika pojmu ochranná známka. Postupy ohodnotenia ochrannej známky. Modelový príklad - výpočet všeobecnej hodnoty ochrannej známky.