Knowledge management in knowledge service networks - Lesáková, Dagmar, 1949-
Zložitosť znalostných služieb v podnikaní si vyžaduje zapojenie rôznych kompetencií. Z tohto dôvodu ponúka mnoho služieb v dnešnej dobe komplexné znalostné služby vysokej kvality za prijateľné ceny.