Metodika environmentálneho posudzovania strategických rozvojových dokumentov - Majerník, Milan, 1952-
Kvalitatívne nástroje a nová metodika environmentálneho plánovania a manažérstva. Procesy integrovaného environmetálno-bezpečnostno-zdravotného posudzovania vplyvov navrhovaných činností spolu s ďalšími hľadiskami, ako sú sociálne, ekonomické, politické súvislosti, právna úprava a podobne.