Regionálna a odvetvová analýza využitia príspevku na samostatnú zárobkovú činnosť - Kinčáková, Michaela
Regionálna analýza využitia príspevku na samostatnú zárobkovú činnosť. Počet podporených SZČO v krajoch Slovenska v rokoch 2005 - 2012. Priemerná výška príspevku na SZČ v krajoch SR, r. 2005 - 2012. Odvetvová analýza využitia príspevku na samostatnú zárobkovú činnosť v sledovanom období.