Normatívny a analytický prístup k osobnosti vysokoškolského učiteľa - Šlosár, Rudolf
Rozhodujúce činitele kvality vysokoškolského vzdelávania. Požiadavky kladené na osobnosť vysokoškolského učiteľa. Analytický prístup k osobnosti VŠ učiteľa, najmä hodnotenie zo strany študentov.