Vplyv znalostí v procese stanovenia všeobecnej hodnoty ľudského kapitálu podniku - Kintler, Jakub, 1979-
Vymedzenie znalostí a znalostného manažmentu. Znalosti - základný kapitál podniku. Ľudský kapitál podniku. Proces ohodnotenia ľudského kapitálu podniku. Metódy stanovenia hodnoty ľudského kapitálu.