Fenomén kreatívnej klímy a výkonnosť SR v rámci EÚ a V4 - Potančok, Milan
Analýza hlavných charakteristík tvorivej klímy: kreatívne vzdelanie, sebavyjadrenie, otvorenosť a tolerancia. Fenomén tvorivej klímy v európskom priestore a porovnanie so situáciou na Slovensku.