Dekompozícia relatívnej nerovnosti podľa zložiek miezd zamestnancov SR - Sipková, Ľubica, 1962-
Charakteristika metodológie vertikálnej dekompozície príjmovej nerovnosti. a názorná aplikácia na rozdelenie miezd zamestnancov SR.