Porovnávací metody ocenění a relevantní časové období - Krch, Přemysl
Verejne porovnateľné transakcie verzus verejne obchodované podniky a otázka času. Spôsob stanovenia dĺžky relevantného obdobia, za ktoré sú použité trhové údaje. Niektoré možnosti, ako obmedziť časový nesúlad a ďalšiu nekonzistenciu dát.