Rola riaditeľa školy v kontexte suportivity - Soroková, Tatiana
Nová éra manažérskeho vzdelávania riadiacich pracovníkov, ktorí musia mať vízie vo vzdelávaní a rozhodovaní a podľa toho potom budú hľadať spolupracovníkov, ktorí ich budú dopĺňať.