Kvalikačné požiadavky na profil kariérneho poradcu - Matulčíková, Marta, 1964-
Stratégia celoživotného vzdelávania a celoživotného poradenstva, ktorého cieľom je posilniť povedomie jednotlivca o potrebe permanentného vzdelávania. Súčasťou stratégie je prijatý zákon č. 568/2009 Z. z. o celoživotnom vzdelávaní.