Šikanovanie a kyberšikanovanie - Niklová, Miriam
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla, ktorý analyzuje šikanovanie a kyberšikanovanie v školskom prostredí ako závažný sociálno-patologický jav. Osobitná pozornosť sa venuje prevencii šikanovania na školách.