Explanatory analysis of ancillary revenues: case study of three european airlines - Tomová, Anna
Kvantifikácia podielu vedľajších výnosov na zmene v celkových výnosoch troch európskych low-cost leteckých spoločností v období 2006-2011. Výskum odhalil až dvojciferný percentuálny podiel vplyvu vedľajších výnosov na celkové. Identifikoval ich ako významný prooperačný hnací prvok pre dynamiku vývoja celklových výnosov leteckej spoločnosti.