LNG as alternative fuel for european transport system - Kalina, Tomas
LNG ako zelenšia alternatíva ku fosílnym palivám. Základné vlastnosti LNG a jeho využitie pre pohon lodí, nákladných vozidiel. Zameranie sa na časti reťazového procesu transportu LNG a jeho prekážky.