Analýza situácie imigrantov na trhoch práce v krajinách V4 - Přívara, Andrej, 1983-
Existujúci stav na trhoch práce v krajinách V4. Vo všetkých sledovaných krajinách, s výnimkou Českej republiky, je miera nezamestnanosti cudzincov podstatne vyššia ako miera nezamestnanosti domáceho obyvateľstva.