Rodinné podnikanie na Slovensku - Markovičová, Marta, 1962-
Definícia rodinného podniku, typy rodinných podnikov. Právne formy rodinných firiem v Slovenskej republike. Výhody a nevýhody rodinného podnikania. Špecifiká a charakteristické znaky rodinného podnikania. Stav rodinného podnikania na Slovensku - prieskum rodinných firiem na Slovensku.