Sociálna ekonomika vo väzbe na trh práce - Šipikalová, Silvia, 1979-
Teoretický rámec konceptu sociálnej ekonomiky. Dimenzie konceptov sociálnej ekonomiky: prehľad. Trh práce a sociálna ekonomika. Platené zamestnanie v oblasti sociálnej ekonomiky v porovnaní s celkovou platenou zamestnanosťou.