Determinanty výšky individuálnych pracovných príjmov zamestnancov v Slovenskej republike - Tkáč, Miroslav, 1987-
Identifikácia kľúčových determinantov určujúcich výšku pracovných príjmov zamestnancov v Slovenskej republike spolu s vyčíslením výšky vplyvu jednotlivých faktorov prostredníctvom regresnej analýzy na dátach EU-SILC za rok 2012. Z výsledkov analýzy vyplýva, že najvýznamnejšími determinantmi sú dosiahnutý stupeň formálneho vzdelania a počet odpracovaných rokov, ktoré majú najvyšší podiel na formovaní individuálnych pracovaných príjmov zamestnancov.