K problamatice oprav v účetních záznamech - Schiffer, Vladimír
Problematika opráv údajov v účtovných knihách z hľadiska formy a času prevedenia týchto opráv, ale aj možné riešenia tejto problematiky v účtovných jednotkách podliehajúcich auditu a pri znovuotvorení už uzatvorených účtovných kníh.