Príležitosti a hrozby podnikania v globálnom prostredí a možnosti ich riešenia - Porvazník, Ján
Druhy globálneho prostredia. Príležitosti a ohrozenia globálneho prostredia. Východiská zo súčasného krízového stavu. Celostná spôsobilosť manažérov a udržateľný rozvoj.