Monitoring and Analysis of Vital Physiological Parameters Using PDA Devices - Čaplánová, Anetta, 1967-
Použitie chytrých telefónov pri spracovaní a analýze dôležitých fyziologických príznakov, ako je EKG, PPG a teploty. Tieto signály sú importované cez mikrofón do mobilného zariadenia a ďalšie usmerní Android aplikácií.