Stanovenie fair value podľa IFRS 13 - Tumpach, Miloš, 1970-
Jednou z kľúčových oceňovacích základní majetku a záväzkov podľa IFRS je fair value (tzv. reálna hodnota). Fair value by mala vyjadrovať neutrálne ocenenie. Uplatnenie pri zostavení účtovnej závierky.