Nové trendy v úspore nákladov - procesné kalkulácie - Serina, Pavol
Dôležitosť nákladového manažmentu. Nástroje nákladového manažmentu. Procesné kalkulácie a ich vplyv na redukciu nákladov. Metóda Activity based budgeting (ABB). Metóda Activity based costing (ABC) a metóda Activity based management (ABM). Výhody procesnej kalkulácie ABM.