Štúdia ekonomických dopadov Levických mliekarní, a. s. na región - Síbertová, Linda
Význam štúdie ekonomických dopadov. Charakteristické črty mliekarenského priemyslu na Slovensku. Charakteristika spoločnosti Levické mliekarne, a.s. Dodávatelia spoločnosti Levické mliekarne, a.s. Počet pracovných miest z pohľadu odberateľsko-dodávateľských väzieb. Odberatelia spoločnosti Levické mliekarne, a.s.