Sociálne služby - Mrukviová Tomiová, Sandra
Sociálne služby predstavujú rôzne činnosti určené na pomoc ľuďom, ktorí sa ocitli v nepriaznivej sociálnej situácii, nevedia si sami zamezpečiť základné životné potreby alebo potrebujú pomoc z iných vážnych dôvodov. Druhy a formy sociálnych služieb.