Možnosti a bariéry riadenia výkonnosti subjektov financovaných z verejných zdrojov - Šagátová, Slavka, 1975-
Vnímanie výkonnosti podľa vybraných autorov. Indikátory merania výkonnosti. Riadenie výkonnosti a ciele v oblasti výkonnosti.