Interné smernice - Kovalčíková, Martina
Interné smernice pomáhajú zamestnávateľom lepšie organizovať pracovný proces. Ich základným znakom je normatívnosť a všeobecná záväznosť. Najdôležitejšie interné smernice: pracovný poriadok, služobný poriadok, mzdový predpis, pravidlá o bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Ďalšie interné smernice.