Profilovanie socio-kultúrneho trhového segmentu charakterizovaného vysokým a nízkym indexom vzdialenosti mocenských pozícií - Štetka, Peter, 1986-
Základné vymedzenie vzdialenosti mocenských pozícií ako kultúrnej dimenzie. Prienik segmentu charakterizovaného vysokým a nízkym indexom vzdialenosti moci s inými segmentmi zostavenými na báze Hofstedeho kultúrnych dimenzií. Korelačná matica indexu vzdialenosti a ostatných Hofstedeho kultúrnych dimenzií. Komplementárny socio-kultúrny profil segmentu charakterizovaného vysokou a nízkou úrovňou indexu vzdialenosti mocenských pozícií. Vplyv úrovne indexu vzdialenosti mocenských pozícií na potenciál trhovej realizácie produktového portfólia.