Úlohy controllingu v podniku - Tkáč, Karel
Úlohy kontrolingu v oblasti plánovania a rozpočtovania, účtovníctva, kontroly. Zoznam úloh tak, ako ich definuje Medzinárodné združenie pre kontroling. Nástroje kontrolingu v jednotlivých fázach riadenia.